نجيب بطاطس حسب الكمية المطلوبة ونغسلهم كويس ونقشرهم ويكون عندنا قطاعة البطاطس عشان تبقى متساوية وشكلها حلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب حلة فيها ماء وملعقة ملح وزيت ونضعها على النار حتى تغلي ثم نضع بها البطاطس لتغلي غلوة واحدة ثم نطفئ النار ونصفيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نحضر مقلاة بها زيت ونضع البطاطس ونتركها حتى تأخذ اللون كما بالصورة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب حلة فيها ماء وملعقة ملح وزيت ونضعها على النار حتى تغلي ثم نضع بها البطاطس لتغلي غلوة واحدة ثم نطفئ النار ونصفيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نحضر مقلاة بها زيت ونضع البطاطس ونتركها حتى تأخذ اللون كما بالصورة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]