المقادير
لحم بقري مفروم
بصلة متوسطة مفرومة ناعم جدا
ملح فلفل كمون كسبرة
ملعقة سمن بلدي
الطريقة
نضع البهارات على البصلة وملعقة السمن ثم نضعهم على اللحم ونخلطهم جيدا
نتركها في الثلاجة 3 ساعات لتأخذ من نكهة البصل والبهار
نخرجها من الثلاجة ونصبعها على السيخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرصها في صينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضعها تحت الشواية (الجريل) تقريبا 30 إلي45 دقيقة حسب حرارة الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين وهي في الفرن نجيب فحم ونضعه عالنار ونمسكه بماسك عشان ايدنا لا تحترق لا قدر الله ونقدر نقلبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين لما تستوي الكفته نخرجها ونضع الفحم بها ونضع على الفحم ملعقة زيت ليدخن ونغطها سريعا ونتركها مدة كافية لتأخذ الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقدمها وبالهنا والشفا والله طعمها أحلى من المطاعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وأما أعملها عالشواية بتبقى أحلى بس أما بعمل معاها كباب لكن لوحدها بكسل فبحطها تحت الجريل وكمان بيصعب على الجيران من الريحة
لحم بقري مفروم
بصلة متوسطة مفرومة ناعم جدا
ملح فلفل كمون كسبرة
ملعقة سمن بلدي
الطريقة
نضع البهارات على البصلة وملعقة السمن ثم نضعهم على اللحم ونخلطهم جيدا
نتركها في الثلاجة 3 ساعات لتأخذ من نكهة البصل والبهار
نخرجها من الثلاجة ونصبعها على السيخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرصها في صينية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضعها تحت الشواية (الجريل) تقريبا 30 إلي45 دقيقة حسب حرارة الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين وهي في الفرن نجيب فحم ونضعه عالنار ونمسكه بماسك عشان ايدنا لا تحترق لا قدر الله ونقدر نقلبه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين لما تستوي الكفته نخرجها ونضع الفحم بها ونضع على الفحم ملعقة زيت ليدخن ونغطها سريعا ونتركها مدة كافية لتأخذ الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقدمها وبالهنا والشفا والله طعمها أحلى من المطاعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وأما أعملها عالشواية بتبقى أحلى بس أما بعمل معاها كباب لكن لوحدها بكسل فبحطها تحت الجريل وكمان بيصعب على الجيران من الريحة