كل عضوة عندها نصيحة أو معلومة في المطبخ تضعها علشان نستفيد من خبرات بعض
2 مشترك
نصائح مطبخية
مؤمنة- المدير العام
- عدد المساهمات : 1068
نقاط : 2350
التقييم : 24
تاريخ التسجيل : 21/02/2011
العمر : 35
العمل/الترفيه : خريجة
المزاج : لا إلهـ إلا اللهـ محمد رسول اللهـ
- مساهمة رقم 1
نصائح مطبخية
كل عضوة عندها نصيحة أو معلومة في المطبخ تضعها علشان نستفيد من خبرات بعض
مؤمنة- المدير العام
- عدد المساهمات : 1068
نقاط : 2350
التقييم : 24
تاريخ التسجيل : 21/02/2011
العمر : 35
العمل/الترفيه : خريجة
المزاج : لا إلهـ إلا اللهـ محمد رسول اللهـ
- مساهمة رقم 2
رد: نصائح مطبخية
دي أول نصيحة
يمكن عمل ثقب صغير جدًا على سطح البيضة قبل سلقها مما يسهّل إزالة القشر بعد نضجها
يمكن عمل ثقب صغير جدًا على سطح البيضة قبل سلقها مما يسهّل إزالة القشر بعد نضجها
عائشة- المدير
- عدد المساهمات : 438
نقاط : 1008
التقييم : 6
تاريخ التسجيل : 22/02/2011
العمر : 37
- مساهمة رقم 3
رد: نصائح مطبخية
قبل قلى البازنجان نقطعه ونضعه فى ماء وملح ساعة تقريبا
ميسودش وميحتجش زيت كتير فى القلى
ميسودش وميحتجش زيت كتير فى القلى